Karolina Bogusz
Zastosowanie elektroforezy kapilarnej do badania wpływu warunków otrzymywania ekstraktów z łubinu gorzkiego na zawartość alkaloidów, kierujący pracą: dr inż. Iwona Głuch-Dela, prof. dr hab. inż. Kamil Wojciechowski
Justyna Jemielita
Zastosowanie technik sprzężonych w
analizie specjacyjnej selenu w napojach roślinnych, kierujący pracą: dr hab. inż. Lena Ruzik, prof. PW
Zuzanna Jopek
Wykrywanie tokoferoli, tokotrienoli oraz ich produktów utleniania w olejach roślinnych za pomocą LC-MS/MS, kierujący pracą: dr hab. inż. Katarzyna Pawlak, prof. PW
Agnieszka Kamińska
Zastosowanie technik łączonych do badania funkcjonalizacji in situ nanocząstek superparamagnetycznych transferyną w surowicy krwi ludzkiej, kierujący pracą: prof. dr hab. inż. Maciej Jarosz, dr inż. Magdalena Matczuk
Alicja Kutyła
Badanie trwałości oraz właściwości przeciwutleniających oleju z lnianki siewnej, kierujący pracą: dr inż. Elżbieta Święcicka-Füchsel, dr hab. inż. Katarzyna Pawlak, prof. PW
Dominika Porzecka
Badanie wpływu wybranych kompleksów lantanowców na właściwości nanocząstek, kierujący pracą: dr inż. Norbert Obarski
Inga Sowik
Analiza specjacyjna wybranych metali (Cu/Zn) w napojach ryżowym i jaglanym przy użyciu technik łączonych, kierujący pracą: dr hab. inż. Lena Ruzik, prof. PW
Weronika Zaucha
Identyfikacja związków barwiących i zapraw w oparciu o wybarwienia modelowe, kierujący pracą: dr inż. Katarzyna Lech